Taal

Më quajnë

Kokalvari, M.

albas, 63 blz., paperback, 2017, ISBN 9789928029867
S’jam komuniste dhe ky nuk mund të quhet faj. Nuk jam fashiste , kam kulturë demokratike dhe jam nxënëse e të ndriturit Sami Frashëri ! Duke më dënuar mua, ju doni të dënoni Rilindjen !”
Op voorraad
€ 15,50