Taal

Keshtjella

(rrethimi)
Kadare, I.

Onufri, 286 blz., paperback, 2015, ISBN 9789928186591
Njeheresh ireale dhe egersisht realiste vende-vende, kjo kronike e çuditshme e nje rrethimi - ai I nje keshtjelle shqiptare ne shekullin XV - ne te vertete vetem mund te magjepse. Bukuria e saj tinzare dhe pak morbide edhe nder ato te cilave nuk u shpeton as lexuesi me skeptik.
Op voorraad
€ 17,50