Taal

Darka

Het diner
Koch, H.

albas, 236 blz., paperback, 2009, ISBN 9789928026460
De Albanese vertaling van Het diner.
Dy çifte prindërish të nderuar darkojnë qetësisht në një restorant luksi, ndërkohë që luhet fati dhe e ardhmja e të dyja familjeve. Zhvillojnë një bisedë të këndshme, flasin për filmat, për planet, për pushimet. Por nuk guxojnë të përballen me problemin për të cilin janë takuar: të ardhmen e fëmijëve të tyre.
Op voorraad
€ 18,70