Taal

Loja shembja e qiellit

Shehu, Bashkim
Botimet Toena, 229 blz., 2013, ISBN 9789994318810

Een nieuwe roman van een bekende Albanese schrijver Bashkim Shehu

Drama psikologjike e një të riu në një raport problematik me autoritetin atëror, me autoritetin pushtetar dhe me autoritetin e Zotit është është thelbi i romanit të një nga rrëfyesit më të mirë te periudhës së diktaturës, Bashkim Shehut. Me titull” Loja, shembja e qiellit” Sërisht mes të vertetës dhe fiksion, në këtë libër komunizmi dhe demokracia përplasen…shkrimtari shkrin bukur përjetimet e tij gjatë vuajtjes së dënimit në burg me kujtime, rrëfime të të tjerëve. Duke u mbështetur në kujtimet e At Zef Pllumit autori vazhdon misionin për të sjellë pjesët që kanë të bëjnë me historinë moderne të përndjekjeve ndaj fesë në Shqipëri.

Op voorraad
€ 22,50
Search engine powered by ElasticSuite