Taal

Voorstelling Poëten & Bandieten van Theatergroep De Warme Winkel <br />over de Russische dichter en bokskampioen Boris Ryzji

Theatergroep De Warme Winkel brengt tussen 4 t/m 14 juli in het kader van het Over het IJ Festival een reprise van Poëten & Bandieten, een voorstelling geïnspireerd op leven en werk van de Russische dichter en bokskampioen Boris Ryzji.

Op dinsdag 9 juli geldt er speciaal voor klanten van boekhandel Pegasus een gereduceerde toegangsprijs van € 21,-. Bovendien is er die avond op de pont een inleiding door Natalja Golofostova.

U kunt kaarten door deze voorstelling reserveren bij Pegasus (telefonisch: 020-6231138 of mailen naar winkel@pegasusboek.nl). De kaarten zijn op de dag van de voorstelling af te halen (contant en gepast betalen s.v.p.) bij de kassa op het festivalterrein van het Over het IJ Festival.

Om 20.00 uur verzamelen de toeschouwers zich bij verzamelpunt 15 op de NDSM-werf om vanaf daar mee te varen naar een voormalige munitiefabriek op het Hembrugterrein waar de voorstelling te zien is. Na afloop keren de toeschouwers met de pont terug naar het festivalterrein waarbij zij in de gelegenheid worden gesteld vragen te stellen aan de makers van de voorstelling. Aankomst NDSM-werf rond 23.45 uur.

Voor meer informatie: www.dewarmewinkel.nl

Search engine powered by ElasticSuite