Taal

Boekenmarkt Utrecht & Anna Karenina

Op zondag 16 september organiseert het Internationaal Literatuur Festival Utrecht (ILFU) De Utrechtse Boekenmarkt. Middenin het centrum van de stad op het Vredenburgplein grenzend aan Hoog Catharijne zullen zo’n 150 kramen verrijzen. De Boekenmarkt loopt bovendien door tot in TivoliVredenburg. Daar vindt de hele middag een uitgebreid literair en muzikaal programma voor jong en oud plaats.

Uitgeverij Pegasus is deze zondag met een kraam aanwezig op het Vredenburgplein. Kraamnummer volgt.

Daarnaast wordt vanaf zaterdag 15 september t/m woensdag 26 september een Anna Karenina-marathon georganiseerd: de organisatie is op zoek naar 1000 vrouwen die willen voorlezen. kijk hier voor meer informatie.

Zondag 16 september 's avonds vindt er in in TivoliVredenburg het Anna Kareninagala plaats. Daar zal o.a. ook vertaler Hans Boland aanwezig zijn. De presentatie is in handen van Lidewijde Paris. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Op woensdag 26 september wordt er rond Anna Karenina een boekenclub georganiseerd, in aanwezigheid van vertaler Hans Boland. Ook voor deze boekenclub zijn nog plaatsen beschikbaar. 

 

Boekenmarkt Utrecht & Anna Karenina
Search engine powered by ElasticSuite