Taal

Lezing ‘Lemberg, het kleine Parijs van het Oosten

Beste lezer,

Graag nodigen wij u uit voor een bijeenkomst over 'Lemberg, het kleine Parijs van het Oosten', op

vrijdag 15 maart van 17:00 tot 19:00 uur bij Boekhandel Pegasus (Singel 367, Amsterdam)

Oost-Europadeskundige drs. Rouslan Nimetoullaev voert u deze avond mee langs de rijke geschiedenis en ontwikkeling van de prachtige stad Lemberg - ook wel bekend als Lviv, Lvov of Lwów - gelegen in West-Oekraïne, en een cultuur-historisch hoogtepunt van Europa.

Deze lezing ‘Lemberg, het kleine Parijs van het Oosten’ wordt gehouden in het kader van de 8-daagse rondreis Krakau & Lviv (Lemberg) van Apollon Travel, maar is voor iedereen toegankelijk die geïnteresseerd is in Oost-Europa en deze fascinerende stad.

Drs. Rouslan Nimetoullaev werd geboren in Oezbekistan en studeerde Duitse taal- en letterkunde aan de universiteit van Tasjkent. Hij werkte enkele jaren als tolk en docent Duits, begeleidde verschillende projecten in Rusland, Turkmenistan en Moldavië. In 1993 vestigde hij zich in Nederland. Sindsdien begeleidde hij talloze reizen naar onder meer Oezbekistan en de voormalige Sovjet-Unie, Iran en China. Daarnaast is hij werkzaam als tolk Russisch, Oezbeeks en Duits, onder meer bij de ministeries van Binnenlandse Zaken, Justitie en Economische Zaken in Nederland.

U bent van harte uitgenodigd! We verzoeken u wel om ons te laten weten of u aanwezig zult zijn.
Telefonisch - (020) 623 11 38 - of via winkel@pegasusboek.nl
 
Tot vrijdag,
de medewerkers van Pegasus

Lezing ‘Lemberg, het kleine Parijs van het Oosten
Search engine powered by ElasticSuite